Foto: EPA/LUKAS COCH, EPA

na stubu srama

POZITIVAN NA KORONU KAŠLJAO U JAVNOSTI! Bruka i sramota čoveka koji je TERAO Đokovića iz Australije! Novakovi navijači besni VIDEO

Premijer Australije Skot Morison, čovek koji je među glavnim krivcima za pakao kroz koji je u Australiji prošao Novak Đoković, izblamirao se u javnosti nakon što je priznao da je pozitivan na korona virus.

Tenis
> 17:07h

Morison je bio zagovornik za ukidanje vize srpskom teniseru koji je posle dva izlaska na sud morao da napusti Australiju.

Sada je objavljeno da je pozitivan na korona virus, a našao se na stubu srama jer se društvenim mrežama širi fotografija na kojoj se vidi kako kašlje u javnosti.

- Danas sam testiran pozitivan na Kovid 19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

Mediji u Australiji smatraju da je zaražen bio u javnosti, a zbog toga su Morisona osudili brojni navijači Novaka Đokovića, ali i Australijanci koji su besni zbog njegove pojave u javnosti.

Jedan od ljutih navijača putem društvene mreže Tviter je upitao premijera "Gde je deo u kojem krivite Đokovića za to što ste zaraženi?".

Kurir sport