Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

jezivo

MALIŠANI VIŠE OD 10 DANA ŽIVELI SA MRTVIM OCEM U STANU: Otkriveno gde su sada deca crne udovice iz Lazarevca

Crna Hronika

Kako Kurir saznaje, troje maloletne dece Jasmine S. (44) iz Lazarevca koja je osumnjičena da je ubila supruga Sinišu S. (42), a potom ga držala deset dana u stanu, zbrinuti su u jednoj hraniteljskoj porodici u okolini Lazarevca.

Podsetimo, Jasmina S. je osumnjičena da je ubila supruga Sinišu, pa držala njegovo telo u kući desetak dana. Jasmina je u ponedeljak pokušala da se ubije presecanjem grkljana, pa se tada i saznalo da je danima živela sa suprugovim telom, koje je zalivala omekšivačem i raznim sredstvima kućne hemije, kako bi neutralisala smrad truljenja tela. Da čitava situacija bude još gora, sve vreme sa njim u stanu živela su njena i Sinišina deca, stara devet, osam i šest godina.

Ona je, kako smo ranije pisali, decu lagala da im je tata u bolnici i nije im dozvoljavala da ulaze u sobu, u kojoj je bio leš.

osumnjičena jasmina s.foto: Printscreen/Facebook

- Nesrećna deca su desetak dana boravila u stanu u kom je njihov brutalno ubijeni otac, a da nisu ni znali kakav zločin je počinila njihova majka. Ona je navodno kada je presudila Siniši deci zabranila da idu u tu prostoriju gde je spakovala muža - kaže naš sagovovrnik i dodaje:

brutalno ubijeni siniša s. i osumnjičemna jasmina s.foto: Privatna Arhiva

- Kada se njen sin iz prvog braka, koji je punoletan, raspitivao o Siniši ona je rekla da je u bolnici zbog visokog pritiska i da je njegov telefon kod nje i da zato ne može da ga zove. Kada je pitao da mu da taj broj telefona na koji ga ona zove, vešto je navodno izbegavala odgovor.

Kako Kurir saznaje, i Sinišin brat se raspitivao za njega, ali ni on nije mogao da sazna šta se dešava.

- Siniša će sutra biti sahranjen u Lazarevcu. Čuli smo da se Jasmina oporavlja, ali ne znamo detalje njenog oporavka i tačne povrede - kaže sagovornik.

(Kurir.rs - B. T.)