Foto: Profimedia, AP

opsala ga kao personifikaciju zla

MELINDA GEJTS PROGOVORILA NAKON RAZVODA OD MILIJARDERA: Smetalo mi je Bilovo viđanje sa Epstinom! Imala sam noćne more od njega!

Melinda Gejts, bivša žena Bila Gejtsa rekla je da joj se "nije sviđalo" što se njen bivši suprug ponekad družio sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom.

Planeta

Ona je u jednom od svojih prvih velikih intervjua nakon razvoda rekla da su "mnoge stvari", a ne samo jedna, uzrokovale njihov razlaz, ali da joj se nije svidelo što se Gejts sastajao sa Džefrijem Epstajnom kao i da mu je to jasno dala do znanja, piše Forbes.

Za CBS je kazala da je Epstajna srela samo jednom jer je "htela da vidi kakabv je kao osoba". Ustanovila je da je "odvratan" i "personifikacija zla" i kazala je da je nakon tog susreta imala noćne more.

Ljubavna afera Bil Gejts je priznao da je imao aferu pre gotovo 20 godina, a njegova bivša supruga je nakon rekla da veruje u oprost. Kada su je upitali o glasinama da je Bil imao više afera, odgovorila je da bi to trebalo pitati njega.

Dodala je da ima "produktivan poslovni odnos" s bivšim suprugom, ali da još treba da prođe neko vreme da se stvari slegnu. Kazala je da je otvorena prema mogućnosti upoznavanja nekog novog i da je počela polako da ide na "dejtove"

Gejts fondacija

Osvrnula se i na Fondaciju Gejts koju je par zajedno osnovao i otkrila da su ona i Bil ostavili po strani razmirice kako bi nastavili svoj humanitarni rad.

"Pre svega, oboje želimo da sarađujemo - osnovali smo ovu instituciju 2000. godine zajedno. Na toj zgradi su naša imena. Verujem u tu instituciju, moje vrednosti su nastale u toj instituciji, tako da sam oduvek osećala da nas to na neki način poziva da budemo bolje osobe", rekla je i dodala da je zadržala korektan odnos s bivšim suprugom usprkos svemu, ali da više nisu prijatelji.

Advokate kontaktirala još 2019. godine?

Podsetimo, Bil i Melinda Gejts su se razveli u maju 2021. nakon 27 godina braka. Gates se sastao s Epsteinom nekoliko puta od 2011. godine. Prema New York Timesu, jednom su se sastali i u Epsteinovoj zloglasnoj kući na Manhattanu.

Ubrzo nakon što su vijesti o njihovom razvodu počele puniti stranice medija, Wall Street Journal je izvijestio da je Melinda Gates odvjetnike za razvod kontaktirala još 2019., kada se u novinama počelo pisati o sastancima Billa Gatesa i Epsteina.

Kurir.rs / Index.hr, Foto: Profimedia / MediaPunch Inc / Alamy, AP