Foto: Youtube/Printscreen

prelepo

OVAJ SNIMAK IZ UKRAJINE RAZNEŽIO JE CEO SVET! Pogledajte kako je vojnik zaprosio devojku na frontu POČELO JE KAO HOROR

Planeta

Nedavno je isplivao snimak na kome usred ratnog stanja u Ukrajini vojnik prosi svoju devojku.

Na video snimku jasno se vidi kako vojnici zaustavljaju vozilo i pretresaju one koji su bili u njemu.

Do zuba naoružani vojnici izveli su iz automobila mladića i tri devojke i dok su ih pretresali, jedan je klekao iza svoje izabranice.

Iznenađena devojka nije krila oduševljenje, a kako se može videti, pristala je da se uda za svog izabranika.

FOTO: Foto: Youtube/Printscreen
FOTO: Foto: Youtube/Printscreen
FOTO: Foto: Youtube/Printscreen
FOTO: Foto: Youtube/Printscreen
FOTO: Foto: Youtube/Printscreen
FOTO: Foto: Youtube/Printscreen
FOTO: Foto: Youtube/Printscreen

Na društvenim mrežama nižu se samo pozitivne reakcije ispod videa, koji se našao na brojnim kanalima i čestitke zaljubljenom paru sa svih strana sveta.

- Prelepo, bukvalno sam zaplakala; Ne mogu da prestanem da plačem; Emotivno... - samo su neki od komentara na ovu nesvakidašnju situaciju u jeku oružanih sukoba.

Romantične duše širom sveta poželele su budućim mladencima dug život i mnogo sreće.

- Bog ih blagoslovio i sačuvao; Želim vam dug život i sreću; Napokon nešto pozitivno u negativnom svetu ... - nižu se komentari dalje, a ni mušlarci, ni žene ne štede lepe reči za zaljubljeni par.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim, i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti, kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške. Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.