Foto: Profimedia

IZNENADIĆETE SE

ZNATE LI KAKO SE ZOVE? Koristimo ga da otkrijemo ko misli na nas, a evo koja mu je PRAVA funkcija i koje mu je IME!

Zanimljivosti

Limenka gaziranog ili alkoholnog pića za mnoge od nas predstavlja veliko osveženje posebno u toku vrelih letnjih dana, a mnogi devojke obožavaju limenke jer uz pomoć njih mogu da otkriju ko misli na njih i da li se sviđa svojoj simpatiji.

Nevine mladalačke ljubavi često prate zabrinutost i strah od odbijanja, što neretko dovodi do toga da mladi ljudi skidaju otvarač za limenke da bi saznali na koje slovo počinje ime osobe koja misli na njih.

foto: Profimedia

Ipak, mnogi ni danas ne znaju koje je pravo ime i prava funkcija ovog metalnog delića limenke koji nam je u mladosti davao nadu u srećnu ljubav.

Taj predmet poznat je pod imenom SNTNTN, a mnogi ne veruju da je to njegovo pravo ime, međutim, ako pogledate u rečnik naćićete ga baš pod tim imenom.

Njegova funkcija, nažalost, danas ipak nije da otkrijemo ko misli na vas, već služi da se u rupicu na njemu gurne slamčica i tako održi stabilnom i čeka nas za sledeći gutljaj.

foto: Printscreen Yt

Iako mu je i stvarna funkcija veoma zanimljiva, ova koju su mu mladi dodelili svakako je mnogo primamljivija svima, te sledeći put kad rešite da kupite limenku pokrećite sntntn napred nazad i brojite slova azbuke dok ga ne polomite. Ono slovo na kojem se sntntn slomi predstavlja prvo ime osobe koja u ovom trenutku misli na vas.

(Kurir.rs)

Bonus video: