Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

PRIZNAO JE SVE

OTAC GA JE ZLOSTAVLJAO, PA SE SVETIO ŽENAMA! Sve dame su ludele za njim, a on ih je koristio: Imao sam dve godine kad me je oteo!

Pop kultura

Bend "Guns and Roses" za mnoge od nas je uspomena na vreme kada je harao rokenrol, kada su žurke bile luđe, a međuljudski odnosi jednostavniji.

Ovaj bend mnogi su obožavali, a generacije dece i danas odrastaju na njemu. Međutim, kao i svi ljudi i članovi ovog benda su imali velike privatne probleme, a posebno je to poznato za glavnog pevača, Eksela Rouza.

Naime, Rouz je u intervju-u za "The Guardian" 2008. godine ispričao da su razuzdane žurke, grupni odnosi, velike količine alkohola i mnogo hotelskih soba obeležile njegov život, a sve to zbog traume koju vuče iz perioda kada je imao dve godine.

Njegova majka ga je rodila sa 16 godina, a kada je napunio dve, otac ga je oteo i seksualno zlostavljao.

foto: Profimedia

- Sećam se otmice, igle i užasnih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s**ban odnos sa ženama i intimne odnose povezujem s moći- ispričao je frontmen "Guns N' Roses-a" u intervjuu i istakao da je to razlog zašto je prema mnogim ženama sa kojima je vodio ljubav bio nasilan i grub.

(Kurir.rs)

Bonus video: