Foto: Profimedia

šta je to sebi uradila

MADONA OD FEJSLIFTINGA I FILERA VIŠE NE MOŽE NI DA TREPNE: Svaki put je vidimo s novim licem, a evo zašto stalno nosi RUKAVICE

Pop kultura

Kraljica popa Madona ne prestaje da šokira svojom pojavom.

Slavna pevačica Madona već neko vreme privlači pažnju svetskih medija zbog nagih fotografija na Instagramu i onih na kojima izgleda trideset godina mlađe nego što jeste zbog prekomerne upotrebe filtera.

Ipak, najviše pažnje dobije kada se negde pojavi u javnosti i pokaže realno stanje stvari. Naime, zbog niza plastičnih operacija koje ne priznaje i raznih filera, lice pevačice je potpuno deformisano, a mnogi se pitaju šta joj je to trebalo u sedmoj deceniji.

foto: Profimedia

Ipak, zbog posebnog načina ishrane, pop kraljica u 63. godini ima vrlo zategnuto telo, ali lice joj više nije prirodno, koliko god ona to skrivala.

Tako je muzička ikona nekada diktirala trendove, a danas ih nažalost samo slepo prati.

foto: Profimedia

Nedavno je poznati plastični hirurg Geri Linkov potvrdio da je Madona decenijama korigovala svoje lice raznim estetskim zahvatima, a njegova procena je da je od 1982. godine uradila tri fejsliftinga, tri puta podigla obrve, dva puta kapke, i puno puta ubrizgala filere, a ne isključuje ni činjenicu da je uklonila višak masnoće.

Takođe, čini se da je pevačica ugradila implante u zadnjicu, ali često zaboravi da isfotošopira ruke koje odaju koliko godina zapravo ima. Zbog toga gotovo uvek nosi rukavice.

(Kurir.rs/ Blic Žena)

Bonus video: