Foto: Damir Dervišagić

saobraćajka kod obrenovca

MUŽ I ŽENA PREGAŽENI PRED KUĆOM! Komšije otkrivaju: Kad izađemo na ulicu čekamo ko će nas UBITI, vozači divljaju ovuda i trkaju se

Crna Hronika
> 15:18h

Slobodan K. (80) poginuo je, dok je njegova supruga D. K. (75) teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Zabrežju kod Obrenovca, kada je na njih automobilom naleteo nepoznati vozač.

Mesto na kom je bahati vozač naleteo na stariji parfoto: Kurir

Nakon udesa, vozač je pobegao sa mesta nesreće. Slobodan je nastradao na mestu, dok je njegova supruga sa teškim povredama prevezena u Ugrentni centar u Beogradu.

Brat nastradalog Slobodana za Kurir je rekao da je strašno to što se dogodilo.

- Slobodan i ja smo braća rođena. Naleteo je na njih dvoje, njega je ubio na licu mesta, a žena mu je odvezla Hitna pomoć. Ja sam jako bolestan i ne izlazim napolje, javili su mi šta se desilo, tako da zaista ne bih mogao da više pričam o tome - rekao je Slobodanov brat, vidno uznemiren.

Komšinica bračnog para ispričala je za Kurir da su čuli udarac, a ubrzo nakon toga i sirene.

- Bila sam u kupatilu kad sam čula strašan udarac, dok smo izašli napolje policija i Hitna pomoć su već stigi i unosili su naše komšije u vozila. Bile su dve ekipe Hitne pomoći i mnogo policije. Koliko znam, komšinica je još u kritičnom stanju. Njih dvoje imaju sina i snaju i jedno unuče - priča komšinica supružnika i dodaje da su Slobodan i njegova supruga pregaženi maltene ispred kuće.

- Negde su krenuli zajedno, a auto ih je pokosio na svega dvadesetak metara dalje od porodične kuće. Inače, ova naša ulica je jako prometna i vozači jurcaju non-stop - kaže naša sagovornica i dodaje:

- Iako ovde ima ležećih policajaca, vozače nije briga. Da li mi verujete, kad izađemo na ulicu samo čekamo kad će nas neko ubiti. Čim padne mrak, krenu da se trkaju i da divljaju sa autima. Zaista je ovo sve strašno, mnogo smo se uplašili.

Ona dodaje i da je prava sreća što u trenutku nesreće sa Slobodanom i njegovom ženom nije bilo njihovo uneče.

- Umesto njih moglo je biti dete, zamislite da su hteli sa njom da prošetaju? - kaže komšinica.

Prema njenim rečima nesrećni supružnici važe za fine i dobre ljude.

- Njiov sin je od jutros otišao po telo, a žena je u bolnici. Nadamo se da će uspeti da se izvuče bar ona - dodaju komšije supružnika.

Kurir.rs/J.M.