Foto: Promo

PIKSI I “ORLOVI” RAČUNAJU NA TEBE: Igraj za Katar – Meridian te vodi na Svetsko prvenstvo!

Sport

Kladionica Meridian je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva

Nakon plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo koje će se ove godine održati u Kataru, neopisiva euforija zavladala je u našoj zemlji. Vera se vratila, očekivanja su velika, a nestrpljenje je ono što će nas do novembra “mučiti”.

IGRAJ ZA KATAR – POKLON 1.500 RSD

Ipak, nedavno je u medijima odjeknula senzacionalna vest – kladionica Meridian je odlučila da olakša put do početka Svetskog prvenstva, pa će od 1. aprila organizovati do sada NEVIĐENO TAKMIČENJE NA OVIM PROSTORIMA!

Priliku da učestvuju imaju svi, a ono najvažnije je da pobednik može biti svako!

Epilog se već zna: MERIDIAN VODI NA MUNDIJAL!

Jedino što je potrebno da uradite je da se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, pratite Meridian na društvenim mrežama - i to je sve!

Na vreme ćete biti obavešteni o takmičenju uz koje će vreme proleteti, a vi nećete ni biti svesni kako ćete se brzo naći u Kataru - na tribini, dok bodrite “Orlove” i pomažete im da ispišu nove stranice fudbalske istorije!

I zato, dileme više nema – već danas otvorite korisnički nalog, preuzmite bonus dobrodošlice u iznosu od 1.500 dinara i spremite se da IGRATE ZA KATAR!

A u međuvremenu... Ne zaboravite da čekirate i SPECIJAL ZA MUNDIJAL!

Da li ste znali da već sada možete igrati na “Orlove” i prognozirati da osvajaju šampionat? Ako nam ne verujete, pravac meridianbet.rs jer vas za ovu igru čeka najveća kvota na svetu - 150!

Naravno, to nije sve! Verujemo da heroja Srbije ništa ne može sprečiti da i u Kataru rešeta protivničke mreže, pa otuda i ponuda da će Aleksandar Mitrović biti najbolji strelac prvenstva - kvota 35.

IGRAJ ZA KATAR – POKLON 1.500 RSD

Ne zaostaje ni Dušan Vlahović za koga očekujemo da golgetersku seriju nastavi i u dresu Srbije, a da će baš on biti najbolji strelac prvenstva kvota je 40!

I za timske igrače Meridian je spremio posebnu ponudu: ako verujete da će Srbija postići najviše golova u svojoj grupi - iskoristite kvotu 3.50, a ako mislite da će biti pobednik grupe čeka vas kvota 7.00.

Sve igre iz specijala “Srbija – Svetsko prvenstvo 2022” pogledajte na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da od sada IGRATE ZA KATAR!

Promo tekst