Foto: ATA images

sve je rekla

OVAJ DAN ZA KONSTRAKTU JE BIO LOM: Pevačica otkrila tajnu uspešnog braka, pa se napokon osvrnula na bodove od NEDE UKRADEN!

Pop kultura

Kada je umetnica Ana Đurić Konstrakta 5. marta 2022. godine odnela pobedu na takmičenj "Pesma za Evroviziju '22" i time postala predstavnica Srbije u Torinu, niko nije očekivao da će se njena pesma "In corpore sano" slušati u celom svetu.

foto: Nenad Kostić

Konstrakta je prva izvođačica na Evroviziji čija je pesma dobila ovoliku popularnost svuda u svetu pre nego što se takmičenje uopšte odrigralo, a osim što je prva u trendingu na jutjubu-u svuda u svetu, pesma je veoma popularna i na dizeru i gemiusu.

Ljudi su potpuno poludeli za Konstraktom, te pevačica svako malo daje odgovore na pitanja medija, otkrivajući nam još jedan deo sebe i svojih misli. Ovog puta Konstrakta nam je otkrila i kako vidi to što joj Neda Ukraden nije dala ni jedan poen.

- Kao nešto što je normalno i ne bi trebalo da bude tema. Svako ima pravo da oceni i izabere svoje omiljene pesme. U finalu je 18 kompozicija, a vi kao član žirija možete dati bodove za samo 10. Složićete se da ovo nije lak zadatak.

foto: Printscreen YT

Konstrakta se dotaka i teme ljubavi, te je otkrila tajnu uspešnog braka:

- Ljubav.

A na pitanje koji trenutak u njenom životu je bio prekratnica Konstrakta je sve iznenadila, podsetivši nas još jednom da ovu pobedu i te kako nije očekivala:

- Bilo ih je više. Poslednji lom je bio 5. marta 2022. godine.

(Kurir.rs/Slobodnadalmacija)

Bonus video: