BEZ DLAKE NA JEZIKU

PRIČALO SE DA JE ZBOG FOTKI U TOPLESU IZBAČENA IZ GRANDA! Mara posle 16 godina otkrila istinu o Popoviću: Čovek me nije ni POZVAO

Stars

Marija Mara Stojadinović, pevačica koja je domaćoj publici zapala je za oko još 2006. kada je za "Grand" izadala svoj prvenac, navodno je nakon toga izbačena jer su se u medijima pojavile fotografije na kojima je na plaži u toplesu.

Naime, Marija Mara Stojadinović je svoju karijeru započela još kad joj je bilo 18. Odrasla je u Vrnjačkoj banji i nakon što je neko vreme radila kao televizijski voditelj, otisnula se u muzičke vode.

foto: Printscreen/Instagram

Međutim, kako se navodi, Mara je iz "Granda" izbačena pošto su se u medijima pojavile fotografije na kojima je na plaži u toplesu. Tada, to je bilo nedopustivo! Ubrzo nakon skandala napustila je Srbiju i otišla preko bare.

Nakon 16 godina, pevačica je odlučila da demantuje te navode.

- Pojavile su se te paparaco fotografije u toplesu, što je tada bilo "vau". I to nije bio nikakav razlog da neko nekoga progoni i izbaci. To se jednostavno nije ni desilo. Taj čovek Saša Popović mene nikada u životu nije pozvao i rekao "Marija Maro, ti si izbačena iz Granda". Mi smo porazgovarali o mojim fotografijama u toplesu, i zaključili da je najbolje da se oko svega slegne prašina - otkriva pevačica i dodaje:

foto: Nemanja Nikolić

- U međuvremenu sam tada pripremala numeru za tadašnji "Grand" festival. Međutim, šta se desilo. Moja majka i brat su tada živeli dugo u Americi i dobila sam poziv za razgovor u ambasadi da se pridružim svojoj prodici. Sve se dešavalo u isto vreme. Bila sam na razgovoru i imala sam određeno vreme kada sam trebala da napustim zemlju. Ne mogu ja njima da kažem: "Hej Amerikanci sačekajte da ja raspravim krive drine oko toplesa, pa ću ja da dođem". Naravno, odlučila sam da iskoristim šansu i da odem kod porodice u Ameriku i eto to je čitava misterija oko skandala sa Popovićem - zaključuje Marija Mara Stojadinović.

Podsetimo, Mara je u Čikagu nastavila da se bavi muzikom. Svoje umetničko ime zamenila je u Lepa Mara. Nešto kasnije, pevačica se udala za fudbalera, s kojim danas ima veoma skladan brak.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic