Foto: Printscreen/Youtube

Posle 20 godina Ruma dobija novu autobusku stanicu i ekološke autobuse

Nakon 2 decenije Ruma dobija funkcionalnu i modernu autobusku stanicu sa 9 perona i modernom upravnom zgradom na novoj lokaciji

Vesti

Predsednica opštine Ruma Aleksandra Ćirić saopštila je sjajne vesti na svom Fejsbuk profilu za sve Rumljane!

Naime, ona je najavila da će nakon dve decenije, Ruma dobiti funkcionalnu i modernu autobusku stanicu sa devet perona i modernom upravnom zgradom na novoj lokaciji.

- Kompleks autobuske stanice podrazumeva izgradnju stanice, servisne stanice za motorna vozila sa perionicom i poslovnim delom, nadstrešnicu i 9 perona. Nova autobuska stanica se nalazi preko puta zgrade Elektrodistribucije u Industrijskoj ulici - napisala je predsednica na svom profilu i dodala:

- Danas sam obišla radove na izgradnji i uverila se da sve teče po planu i da će stanica biti završena u predviđenom roku. Građani Rume više neće morati da se stide od putnika koji prolaze kroz Rumu, niti da brinu gde će sačekati autobus ukoliko sami negde putuju, imaćemo najmoderniju stanicu u okolini, onakvu kakvu naša opština kao jedna od najrazvijenijih u Srbiji i naši sugrađani zaslužuju! Još jedan razlog da budete ponosni na Rumu! Zajedno možemo sve!

Kurir/NS uživo