Nova nada srpskog fudbala

VODITELJKA SCENIRANJA LJILJANA STANIŠIĆ ZATRESLA MREŽU! Čuveni KOMPOZITOR Miša Mijatović na golu nije znao šta ga je snašlo! VIDEO

Stars

Miša Mijatović doživeo je pravi šok kada je sa voditeljkom Ljiljanom Stanišić, odmerio snage na fudbalskom terenu.

Čuveni harmonikaš koji je ujedno i bivši fudbaler nije znao šta ga je snašlo kada je voditeljka emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji počela da puca penale.

foto: Nemanja Nikolić

Ljiljana koja je i poznata kao srčana i energična dama ostavila je srce na terenu i pokazala da je dobra i u sportu. Njih dvoje su pucali jedan drugom penale, a prva je počela Stanišićka. Prvi gol je odmah pao, a i Miša je uzvratio udarac. Međutim, naša novinarka je brzo promenila tok igre i povela, a uspešno je odbranila čak dva penala. Ova mini utakmica između predstavnika estrade i "sedme sile" dogodila se prošlog vikenda u Kraljevu i to na Mišinom terenu.

foto: Nemanja Nikolić

- Bravo Ljiljo, prijatno si me iznenadila. Svi znaju koliko ja volim fudbal i bio sam odličan igrač, ali ti si se baš pokazala na terenu. Odlično pucaš, svaka čast, baš si precizna, nije čudo što te zovu britko pero - rekao je Miša kroz osmeh, što možete pogledati u kratkom videu.

Njih dvoje su igrali do tri dobijena gola, a utakmica se završila 3-1 za našu novinarku. S obzirom na to da je Stanišićka pobedila, dogovor je bio da Miša dođe u Sceniranje i odgovara na direktna i konkretna pitanja po čemu je Ljiljana inače i poznata. Mijatović je bez dileme pristao. Doduše, nije imao kud.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video: