Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ISKREN

DENIZ DEJM NAPUSTILA ZADRUGU, PA SE ODMAH JAVILA TAKIJU! Majin otac priznao da su ZAJEDNO, otkrio ŠTA RADE, ovo su svi DETALJI!

Stars

Deniz Dejm je napustila Zadrugu 5, a kontroverzna Slovenka je i pre nego što je ušla u rijaliti šou svojim izjavama podigla veliku prašinu, još jednom je šokirala javnost vrlo smelom odevnom kombinacijom, a pre nego što je izašla iz studija šokirala je i jednim zahtevom.

Naime, Deniz je pozvala Takija kako bi je on dočekao kada izađe napolje.

Podsećamo, Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, bio je u kratkoj vezi sa lepom Slovenkom, a nakon njenog insistiranja da dođe po nju, ponovo se otvorila tema o njihovom odnosu.

foto: Printscreen

Radomir Marinković Taki se sada oglasio za Informer i objasnio u kakvom je odnosu sa Deniz.

- Deniz i ja samo zajedno, ali ona uskoro ide u Sloveniju. Došao sam da joj pomognem, ali sam došao sa svojom devojkom. Ja sam sada u vezi, ali ne sa Deniz. Pomogli smo joj, a pomoći ću joj i kad bude dolazila za Beograd - bio je kratak Taki, dok Deniz nije bila raspoložena da priča.

Deniz je očigledno u njemu pronašla pravog prijatelja koji se potpuno džentlmenski poneo prema njoj, a po svemu sudeći Takijeva devojka mu nije pravila nikakve probleme. Šta više, i ona je došla sa njim!

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Informer/M.M.

Bonus video: