Foto: Printscreen/Instagram

RAZNEŽIO SVE

EVO GDE SE NALAZI JANJUŠ NAKON DISKVALIFIKACIJE I SA KIM JE! Otišao kod frizera, a ONA ga je sve vreme držala za RUKU! (FOTO)

Stars

Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je Zadruge 5, a po izlasku koristi svaki trenutak da provede sa svojom ćerkom.

Janjuš je sada na svom Instagram profilu objavio kako provodi vreme sa Krunom.

Njih dvoje su prvo zajedno ručali, a zatim su zajedno otili i kod frizera odakle su se oglasili.

Ono što je sve oduševilo, je momenat, dok su držali glave zabačene na šamponjerama, mala Kruna sve vreme je držala tatu za ruku.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, Janjuš se i prethodno oglasio na Insta "storiju", gde je pokušao da objasni svoje razloge za bekstvo.

- Hvala svima koji ste bili uz mene svih ovih sedam meseci, hvala mojoj podršci, mojim krajicama, mojim boginjama, mojim prijateljima i porodici što su ovoliko dugo morali da budu bez mene. Dao sam sve od sebe, iskreno, ali nisam više mogao da se pronađem u ljudima koji se nalaze tamo, čast izuzecima, a malo ih je - napisao je on.

- Što se tiče mog izlaska, moram obavestitit javnost da, kako ono kažu, nije zlato sve što sija, e baš tamo ne sija ništa kako bi možda trebalo da sija. Šta je tu je, život ide dalje, i kako kaže Lukas: "Hiljadu puta sam ustao i pao", a isto tako svoje učešće ove godine ne bih menjao ni za milion, a ni za pobedu jednog od divnih učesnika koji će pobediti ove godine. Još jednom, hvala vam svima - dodao je Janjuš.

foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/M.M.

Bonus video: