Foto: Kurir.rs/M.S.

porodična drama

TETKA, UBO ME JE U LEĐA! Rođaka do detalja opisala pokušaj ubistva žene kod Niša: Povikala sam BACI NOŽ

Crna Hronika

Verica Osmanović, tetka povređene Ružice A. (36) iz Niša, koju je sinoć izbo nožem suprug Danijel R. (45), kaže da je osumnjičeni krišom uzeo nož i izbo ženu.

kuća u kojoj se dogodilo porodično nasiljefoto: Kurir.rs/M.S.

- Bili su u Nišu, i kad su došli kući ona mu je postavila da jede. Međutim, on nije hteo da jede hleb i počeo je da viče na nju i da je udara. Ona je izašla iz kuće i zvala oca. Koji mu je potom rekao: "Što je biješ, vidiš da ti je dala da jedeš?", na šta mu je Danijel rekao da mu "nije dala da jede" - kaže za Kurir tetka povređene, Verica Osmanović.

Svedočenje Verice Osmanović:

Prema njenim rečima, Danijel je Ružicu počeo da ubada nožem pred svima.

- Ružica je izašla napolje, a nož je bio na prozoru. Kad je oblačio jaknu krišom je uzeo nož i stavio u džep i Ružica je tad zvala policiju. Svi smo bili tu i nismo se nadali da će biti ovo. On je u trenutku uzeo nož i počeo da je ubada - kaže ona i dodaje:

krvavi tragovi nakon porodičnog nasiljafoto: Kurir.rs/M.S.

- Ja sam uzela drvo i govorim mu: "Baci nož!" i Ružica mi viče: "Tetka ubo me je u leđa". Tada smo se svi uplašili. Išli smo u policiju da damo izjave, a prethodno smo joj stavljali peškire i bluzu na ranu kako ne bi krvarila - opisala je Verica krvavi pir.

Podsetimo, Ružica A. je smeštena u nišku bolnicu, gde ju je pregledao grudni hirurg.

- Trenutno je stabilna i komunikativna i pod stalnim nadzorom lekara. Ima ubodbnu ranu u predelu grudnog koša - rekao je naš izvor.

(Kurir.rs - M. S.)