na sebi imao tragove krvi

ILIJA POSLE ZLOČINA SAV KRVAV POBEGAO KOD DRUGA: Njegova majka mu dala novu duksericu PA OTIŠAO DALJE

Crna Hronika
> 14:09h

Ilija G. (21) iz Atenice kod Čačaka nakon što je, kako se sumnja, nožem ubio svoju majku Slađanu (49), oca Milana (57) i dedu Sretena (87), pobegao je, kako se nezvanično saznaje, kod svoj druga koji živi u blizini.

Ilija je kod druga otišao nakon što je počinio zločin i na sebi je imao tragove krvi ubijene porodice. Majka njegovog druga, ne sluteći kakav je užas počinio, dala mu je drugu duksericu da se presvuče.

foto: Privatna Arhiva

Ilija G. je nakon toga pobegao dalje, a uhapšen je jutros, nedaleko od porodične kuće u Gornjoj Atenici, kraj lokalne sale za proslave.

Kako se saznaje, protiv Ilije G. već su članovi porodice podnosili prijave jer im je i ranije pretio nožem. Prema nezvaničnim informacijama mladić je imao i psihičkih problema i problem sa narkoticima, piše Blic.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Kako se saznaje, ubijena Snežana radila je u B exportu u Čačku, suprug u Tehničkom remontnom zavodu, dok je deda Sreten bio penzioner.

(Kurir.rs/Blic)