Foto: Profimedia

HIT

OVO JE NAJLUĐI SPORT! ZGODNE PLAVUŠE JEDNA DRUGOJ LUPAJU ŠAMARE! Mnogi bi se rado žrtvovali da ih one par puta opale! VIDEO

Takmičenje u šamaranju iz godine u godinu ima sve veći broj obožavalaca, a posebnu pažnju privlače okršaji u ženskoj kategoriji.

Ostali sportovi

Ovaj bizarni "sport" proslavio je ruski kralj šamara Vasili Kamotski, farmer koji je bacajući protivnike na pod stekao veliku slavu širom sveta.

Međutim, u poslednje vreme daleko veću pažnju privlače takmičarke u šamaranju. Žene udarce shvataju mnogo ozbiljnije, ličnije, pa nakon šamara često možemo videti i pokušaj daljeg obračuna, što je posebno zanimljivo publici.

foto: Profimedia

Na popularnom Arnold klasiku, takmičenju koje je organizovao čuveni glumac Arnold Švarceneger uz pomoć jutjubera Logana Pola, ljubitelji ovog "sporta" imali su priliku da gledaju okršaj dve žestoke poljakinje - Adrijane Sleđ "Flajšanel" i Julije Kruzer.

Devojke su ukrstile dlanove, sve je prštalo, a pobedu je na kraju odnela Adrijana.

Snimci njihovog okršaja postali su viralni hit. Ove vatrene plavuše oduševile su pripadnike jačeg pola, među koji ne bi imali ništa protiv da im atraktivne Poljakinje "opale" par šamara.

foto: Instagram

Pravila

U ženskoj konkurenciji postoje tri runde. U svakoj rundi takmičarka udara i prima po jedan šamar. Trojica sudija ocenjuju šamare i nakon tri runde donose odluku ko je pobednik duela. Naravno, ako neko nakon primljenog udarca ne može da nastavi borbu, to se računa kao nokdaun.

Kurir sport