Foto: Printscreen

MNOGO GODINA KASNIJE

ŽENE SU SEKLE VENE ZA OVIM ZGODNIM MANEKENIMA! Evo kako danas izgledaju momci iz Cecinih spotova! ZNALA DA IZABERE (FOTO)

Stars

Svetlana Ceca Ražnatović od početka svoje karijere vodila je računa i da joj spotovi budu vrhunski. Tako je njen tim često angažovao i zgodne manekene, a mnoge od njih i danas pamte.

Evo čime se oni danas bave i kako izgledaju.

Ceca na svom koncertu u Australiji srela jednog od najpopularnijih frajera iz svog spota "Idi dok si mlad", a u pitanju je Đorđe Duvnjak, koji sada živi u Australiji.

- Desilo mi se da momka, drvoseču iz spota ''Idi dok si mlad''. Pevam ja na bini, u Australiji, počelo je već da mi se priviđa od umora. Počela je da mi se duplira publika koliko sam umorna... Pevam u jednom momentu, kada se zanesem zatvorim oči i lakše emotijem emociju. I pogledam u publiku i vidim dečka iz spota ''Idi dok si mlad'', a upravo pevam tu pesmu. Odradim ja koncert, i dolazi on posle i kaže ''Dobro veče, Ceco'', rekao je da se oženio, ima porodicu tamo - otkrila je Ceca u Vikend Premijeri.

foto: Printscreen

Bane Erčić glumio je u spotu "Znam" i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove.

foto: Printscreen

Goran Andrejić (48) proslavio se u najtužnijoj Cecinoj pesmu "Kukavica" u kojoj igra muža preljubnika. Danas se bavi ozbiljnim biznisom i ima troje dece.

Nikola Pavlović (38) pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitarisu u numeri "Ljubav fatalna".

foto: Printscreen

Kurir.rs