Foto: Kurir/T.I.

više tužilaštvo u smederevu

POKUŠAO DA UBIJE MUŠKARCA NA VELIKI PETAK: Napadaču iz Velike Plane određen pritvor, traktorom namerno pregazio čoveka!

Crna Hronika

Muškarac S.M. (33) koji je na Veliki Petak uhapšen jer je traktorom pokušao da ubije muškarca (32) iz Lapova u kafani kod Velike Plane, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, posle koga mu je određen pritvor do 30 dana.

- Osumnjičeni je izneo odbranu, a Više tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svedoke, što je sud i prihvatio. U narednim danima biće ispitani oštećeni i svedoci - rekao je Ivan Konatar, viši tužilac iz Smedereva.

Podsetimo, S.M. se tereti za ubistvo u pokušaju. Kako su saopštili iz smederevskog Višeg tužilaštva, osumnjičenom se stavlja na teret da je nakon verbalnog sukoba sa oštećenim muškarcem (32) iz Lapova, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Velike Plane, nakon izlaska iz navedenog objekta, startovao traktor i sa istim, u nameri da ga liši života, udario oštećenog koji se nalazio u tom trenutku na motociklu, a potom i prešao traktorom preko njega, koji je sticajem okolnosti prošao sa, za sada, lakšim telesnim povredama.

On je čak u jednom momentu, kako je Kurir nezvanično saznao, krenuo u rikverc i opet udario muškarca. Pukom srećom, oštećeni je zapao među točkove i izbegao teže posledice.

Kurir.rs / J.I.