Foto: Starsport

Mančester Siti i Aleksandar Mitrović mogu da vas ukrcaju u Mozzart avion za Katar

Iskoristite najveće kvote na svetu i izborite putovanje na Mundijal

Sport

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu, i logično, odnose se na najkvalitetnije kontinentalno takmičenje i najatraktivniju drugu ligu na svetu. Ujedno, najjači koeficijenti mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju utakmicu Brazil - Srbija.

Mančester Siti na putu do drugog finala Lige šampiona zaredom treba da otkloni još jednu prepreku, a to je najuspešniji klub ovog takmičenja i uskoro šampion Španije Real Madrid. Takođe, Fulam je već proslavio siguran plasman u Premijer ligu, ali želi da obezbedi titulu prvaka, odnosno Aleksandar Mitrović juri rekord takmičenja po broju golova, pa je londonskom timu važan okršaj sa četvrtoplasiranim Notingemom, koji je u fantastičnoj formi i još ima šanse za direktnu promociju.

foto: Profimedia

MANČESTER SITI - REAL MADRID (UTORAK, 21.00), KEC 1,57

Mančester Siti je samouvereno prošao grupnu fazu Lige šampiona, posle čega je lako prošao prvu prolećnu prepreku u vidu Sportinga. U četvrtfinalnoj rundi Građani su eliminisali Atletiko Madrid, a sada ih očekuje polufinalni obračun sa Realom iz Madrida. U Premijer ligi posle 33 kola Siti je zabeležio 25 pobeda i pet remija, i sa 80 bodova je lider. U poslednjem meču građani su pobedili Votford (5:1). Real Madrid je pred krunisanjem u šampionatu Španije. Blankosi posle 33 kola imaju 24 pobede i šest remija, i imaju 15 bodova prednosti ispred drugoplasirane Barselone. U poslednjem meču Galaktikosi su u gostima savladali Osasunu (3:1). Na putu do ovog meča, Real je redom izbacio PSŽ i Čelsi.

---------------Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta.---------------

FULAM - NOTINGEM FOREST (UTORAK, 20.45), KEC 2,00

Fulam je ove sezone igrao veoma dobro i već je sebi obezbedio plasman u Premijer ligu, a prednost u odnosu na drugoplasirani tim je devet bodova. Kotidžersu imaju fenomenalan učinak u napadu, postigli su 99 golova, za šta je najzaslužnija srpska gol mašina Aleksandar Mitrović sa 41 pogotkom. Pre tri dana Fulam je remizirao na gostovanju sa direktnim konkurentom Bornmutom (1:1). Notingem Forest je napravio veoma snažan finiš i izgubio je samo dva puta u 15 prethodnih kola, postavši najbolji tim u ligi u ovom periodu. Na tabeli se popeo na četvrtu poziciju, sa 73 boda i do dve utakmice u rezervi. Šumari su na pet prethodnih mečeva propustili da pobede jedino Luton u gostima (0:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst