Foto: ATA images

ne može da se smiri

ZAVRŠILA KOD PSIHOLOGA NAKON ŠTO JOJ JE MANIJAK PRETIO UBISTVOM! Sandra Afrika uplašena za ŽIVOT, potražila stručnu pomoć!

Stars

Sandra Afrika upala je u tešku depresiju zbog manijaka koji ju je napao u ponedeljak u restoranu na Novom Beogradu, nakon čega je uhapšen. Pevačica je doživela traumu, pa mora da potraži pomoć psihologa. Ona ceo dan nije mogla da se smiri, a iako je on i dalje iza rešetaka, Sandra je u paničnom strahu.

foto: Printscreen

Taj čovek je, podsetimo, godinu dana uznemiravao pevačicu i pretio joj da će da je zakolje ukoliko mu se ne javi. Međutim, nije samo njoj upućivao užasne reči već i njenim prijateljima. Zapravo, s kim god da bi podelila fotografiju na društvenim mrežama, taj čovek bi mu slao preteće poruke.

- Jako sam uznemirena. Ovo me je mnogo potreslo. Uplašim se i na samu pomisao. Shvatite me, ne mogu detaljno o tome da govorim. Ovako nešto nikome ne bih poželela. Godinu dana sam živela u strahu od njega, a kad sam ga videla u restoranu, prestravila sam se. Sva sreća da su ljudi bili tu, inače, ko zna šta je tom čoveku bilo na pameti. Ovo su jako nezgodne situacije. Jedva sam zaspala od stresa - rekla je Sandra za Kurir.

foto: Damir Dervišagić, Kurir Televizija

Inače, policija je brzo intervenisala, a nakon što je ona dala izjavu, policija je uspela da mu uđe u trag. On je pobegao, ali se ubrzo vratio u restoran u kom je Sandra bila s policajcima u civilu i tako je lišen slobode. Nije poznato do kada će manijak, za kojeg je utvrđeno da je iz Hrvatske, biti iza rešetaka.

foto: Dragana Udovičić

Ljiljana Stanišić

Bonus video: