Foto: Printscreen/Instagram

IZGLEDA VARA

IZGLEDA KAO STARLETA, A ČLANICA JE MENSE: Ko hoće da me SMUVA, prvo mora da uradi TEST INTELIGENCIJE! Muškarci me se plaše! (FOTO)

Žena

Model Kendis Klos iz Njujorka, članica je Mense, međunarodne organizacije sa samo jednim uslovom za članstvo - rezultatom na standardizovanom IQ testu višim od 98 odsto ukupne populacije. Pre nego što s nekim izađe na sastanak, on mora da reši IQ test i zadovolji Kendis u tom smislu.

Kendis, koja je članica Mense od svoje 17. godine i ima 109.000 pratilaca na Instagramu, ne želi da gubi vreme s nekim ko ne deli njenu strast prema predmetima poput matematike, ekonomije i nauke.

Prema IQ lestvici, rezultat od 120 do 140 se klasifikuje kao vrlo superiorna inteligencija, dok se sve iznad 140 smatra genijem. Njen IQ je 136, a priznaje kako se muškarci često plaše njene inteligencije.

Kendis je 2011. odustala od fakulteta kako bi postala model, a otkrila je i da ako potencijalni partneri ne prođu test, ispadaju iz igre čak i ako među njima postoji hemija.

- Želim da se uverim da se isplati ići na drugi sastanak s njima. Postoji puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni više nisu ni privlačni. Kako možete da uživate ​​u vremenu s nekim ako ne možete da se povežete putem razgovora - govori Kendis.

Deleći svoja dalja očekivanja od budućih partnera, Kendis je rekla da će oni koji prođu test inteligencije morati da budu u toku s aktuelnim stvarima i da poznaju matematiku, finansije i nauku.

- Neki ljudi ne žele da prate aktuelne događaje. Privlačno mi je kada je neko u toku s događanjima, kao i emocionalna inteligencija i duhovitost. Odrastajući, bila sam veliki štreber iz nauke i matematike i još to volim. Moj potencijalni partner mora da bude iznad proseka na lestvici. Ne morate da budete stručnjak za matematiku, ali bi trebalo da budete sposobni da vodite razgovor i budete izuzetno pametni u barem jednom predmetu. Privlače me inteligentni muškarci koji imaju dobar smisao za humor, avanturisti, direktni i zabavni - ispričala je manekenka što traži od partnera.

Nedavno je bila i na naslovnici južnoafričkog izdanja "Plejboja", a muškarci je često i potcenjuju. U većini slučajeva oni pretpostavljaju da je glupa jer dobro izgleda i model je, ali ona kaže da joj to ne smeta.

- Ja volim da dokazujem da oni nisu u pravu. Kada shvate da nisam glupa, često ih to uplaši - kaže Kendis, piše Daily Mail.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video: