Foto: Printscreen/YouTube

tajpej

NAPRAVIO MOBILNI AKVARIJUM KAKO BI PROŠETAO SVOJE ZLATNE RIBICE PO GRADU Jutjuber iznenadio sugrađane svojim izumom VIDEO

Jutjuber iz Tajpeja napravio je mobilni akvarijum kako bi mogao da šeta gradom u društvu svojih ljubimica - zlatnih ribica.

Planeta

Huang Džeri Ksiaodžije okačio je na JuTjubu snimak izgradnje akvarijuma, isprobavanja i na kraju šetnje po gradu uz začuđene poglede prolaznika.

Mobilni akvarijum napravljen je od akrila, ribicama pruža pogled od 360 stepeni i opremljen je filterom na bateriju, pumpom za vazduh i svetlima.

Džeri je svoje tri zlatne ribice prošetao Tajpejom i, iako su mnogi njegov izum nazvali uvrnutim, bilo je i onih koji su oduševljeni idejom.

Prošle godine japanska firma MA korporejšns predstavila je potrabl akvarijum nazvan Katsugjo torbica. "Torbica" za zapravo duga, providna cev sa drškom na vrhu i napravljena je da bi bogati ljubitelji ribe mogli da se pohvale skupim primercima koje su nabavili na pijaci, ali i vlasnicima egzotičnih ribica da izvedu svoje ljubimce u "šetnju".

Kurir.rs