Foto: Shutterstock

Otkrivamo! Šoping moćno utiče na raspoloženje, ali šta kada nemate novca

Moja online banka

Znate onaj predivan osećaj koji ide uz izlazak iz prodavnice sa novim komadom garderobe ili nakon što naručite fantastičan par cipela preko interneta? Psiholozi taj osećaj nazivaju “maloprodajna terapija” i više od jedne naučne studije je potvrdilo njenu efikasnost. Ali, šta da radite kad nemate novca u džepu? Mi vam pomažemo da ipak poboljšate raspoloženje.

Studije su pokazale da kupovina podstiče mozak da oslobađa više serotonina, tajni sastojak sreće koji se krije u našem mozgu. Ali, šta ako trenutno nemate sredstava? Ili niste poneli dovoljno novca, a baš sad je trenutak kada želite da se osećate dobro?

Postoje dva načina na koja možete lako, bez stresa, nervoze i griže savesti da date sebi oduška.

  1. AKO NEMATE NOVCA TRENUTNO

Dozvoljen minus je dobro rešenje, jer veoma brzo i lako možete da dobijete iznos u visini i do dve plate, a da ne morate u banku.

KAKO: Otvorite Total paket račun u ProCredit banci i Flex minus vam može biti dostupan već danas.

  1. AKO NEMATE GOTOVINU KOD SEBE

Dešava se da neplanirano krenete u kupovinu, ali nemate (dovoljno) gotovine. To nije problem u ovoj našoj digitalnoj eri, kada je e-wallet podignut na najviši nivo. Jedan od najpopularnijih i najbezbednijih načina plaćanja na svetu Apple Pay olakšava plaćanja Apple uređajima (mislimo na SVE uređaje sa znakom jabuke) bukvalno jednim dodirom u okviru aplikacije. Potrebna vam je Mastercard kartica ProCredit banke koju takođe možete dobiti bez odlaska u banku.

Svima su nam potrebni dom, hrana i odeća, ali van osnovnih potreba, postoje zadovoljstva koja nas čine potpunima: hobi, putovanje, šoping… Ispunjenje tih potreba podstiče nas da postignemo druge ciljeve i da imamo jedinstvena iskustva, što je takođe vrsta zadovoljstva. Ipak, u kupovini je najveća radost kada je podelite sa ljudima koje volite. Odlazak u kupovinu znači zajedničko vreme, a kada iskoristite sve prednosti koje vam pruža ProCredit online banka, uštedećete baš to najdragocenije - vreme.

Promo tekst