Foto: Profimedia

HRABRO

BIKOVIĆEVA BIVŠA NA CRVENOM TEPIHU U KANU POKAZALA BAŠ SVE: Sevnule GOLE GRUDI lepe Ruskinje! Sve oči bile uprte U NJU! (FOTO)

Pop kultura

Ruska lepotica Saša Lus pojavila se na premijeri filma „Top Gun: Maverick“ na festivalu u Kanu, noseći potpuno prozirnu belu haljinu, ispod koje je imala samo beli donji veš.

Preko haljine je nosila i beli blejzer koji je hrabro skinula, pa je na crvenom tepihu pokazala i gole grudi, te su sve oči bile uprte u nju, kao i objektivi fotoreportera.

foto: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Saša Lus je inače ovdašnjoj javnosti poznata kao bivša devojka Miloša Bikovića, s kojim je bila u vezi tokom 2015. i 2016. godine.

Manekenstvom je počela da se bavi s 14 godina, a sarađivala je sa svim velikim modnim kućama. Istovremeno se okrenula i glumi.

foto: Profimedia

Saša i Miloš Biković su čak zajedno pozirali i za prestižni modni magazin Vogue Russia.

Veliki uspeh je postigla u filmu "Ana", u kojem je igrala rame uz rame sa velikim imenima poput Helen Miren, Kilijana Marfija i Luka Evansa.

Biković je u januaru 2016. na Instagramu objavio prvu zajedničku fotografiju sa Sašom. Reč je o fotki nastaloj u Šri Lanki, a Biković je u komentaru uz sliku napisao: "Izgledamo kao da smo iznenađeni što smo napravili selfi".

Miloš i Saša su se upoznali 2015. godine, na snimnju editorijala za projekat "Summer Of Love".

foto: Printscreen Instagram

U maju 2016. Biković je saopštio da su raskinuli.

- U srpskim medijima jos nije ništa izašlo, ali pitanje je trenutka, Saša i ja nismo zajedno već neko vreme, i Sašine slike (paparaco) koje su se pojavile na ruskim portalima su iz perioda kada već nismo bili u emotivnoj vezi. Saša i ja nismo osećali potrebu da obavestavamo javnost o svakom momentu našeg odnosa ali osećam dužnost, kao njen, sada prijatelj, da je zaštitim od nepriličnih zaključaka koji mogu biti doneti - napisao je on nakon raskida uz njihovu zajedničku fotografiju.

(Kurir.rs)

Bonus video: