Foto: Ypotube prtscr / TalkTV

Džimi korbel

I AMERIČKA I RUSKA VOJSKA PUCAJU NA NLO: Stručnjak tvrdi da ima sninke koji to dokazuju, uprkos suprotnim tvrdnjama u Kongresu!

Sjedinjene američke države i Rusija su pucale na NLO, više puta i to nedavno, tvrdi sa sigurnošću vodeći stručnjak iz ove oblasti Džimi Korbel, uprkos suprotnim tvrdnjma izrečenim na javnom saslušanju u Kongresu.

Planeta

Naime, tokom istorisjkog saslušanja u američkom Kongresu o nepoznati letećim pojavama, ovo pitanje je bilo prošlog utorka postavljeno Skotu Breju - zameniku direktora pomorske obaveštajne službe.

"I pretpostavljam da nikada nismo ispalili nikakvo naoružanje protiv NLO-a (neidentifikovanog vazdušnog fenomena), zar ne?" Predstavnik Ilinoisa Radža Krišnamorti pitao je Breja,

"Tačno je", odgovorio je Brej.

Ovo pitanje je odbačeno ali se na njega posebno osvrnuo Džeremi Korbel u analizi za The Sun.

Američki reditelj koji je poznat po objavljivanju snimaka NLO (snimljenom od pripadnika amerilke vojske) u javnosti, izjavio da je da Rusija i SAD sve učestalije ispaljuju projektile prema NLO. Naknadno je rekso da postoje i snimci koji to dokazuju, a koje je on video, prenosi Net.hr

Obećao je da će o tome svedočiti pred američkim Kongresom bude li pozvan, i dodao u razgovoru sa voditeljom Hauardom Hjuzom, da se ovakve "bitke sa NLO" praktično svakodnevno vode.

Naglasio je i kako ima saznanja da je do jednog okršaja došlo i prošlog petka, 20. maja, ali i kako nema potvrdu iz vojnih i obaveštajnih krugova da NLO-i uzvraćaju neprijateljskim delovanjem.

"Zasad se čini da nas samo nadgledaju, a američka vojska uglavnom puca kada se NLO-i previše približe kopnenim trupama", rekao je Korbel.

Inače, Korbel je zaslužan za to što je javnost mogla da vidi pojedine snimke NLO-a čiju je autentičnost kasnije potvrdila američka vojska, a činjenica je i to da je američki Kongres pre nekoliki dana održao prvo javno saslušanje na tu temu nakon više od 50 godina.

"Od početka milenijuma primjećujemo sve veći broj neidentifikovanih predmeta", izjavio je pred Kongresom Skot Brej.

Napomenuo je da nije otkriveno ništa što bi upućivalo da su ti fenomeni nastali izvan Zemlje, ali je isto tako odbio da isključi takvu mogućnost.

U junu 2021. godine američka obaveštajna služba navela je da nema u rukama dokaz da postoje vanzemaljci, međutim priznala je da se desetine pojava koje su zapazili vojni piloti ne mogu objasniti.

Kurir.rs / Net.hr, The Sun, Foto: Youtube prtscr / TalkTV