Foto: Printscreen

ŠIROKO

MUFTINICA MERKA JAHTE I UŽIVA POD PALMAMA Evo gde se sklonila treća Zukorlićeva žena posle šok otkrića Kurira!

Društvo

Treća žena pokojnog Muamera Zukorlića Belkisa Crnovršanin (31), posle otkrića Kurira da je zapravo bila u šerijatskom braku s muftijom i da želi svoja prava, sklonila se iz Novog Pazara. Mlada muftinica "duševni bol", posle teksta Kurira koji je odjeknuo kao bomba u Novom Parazu, leči ni manje, ni više nego na luksuznoj destinaciji!

Belkisa u Porto Montenegro foto: privatna arhiva

Belkisa se na svom Instagram profilu pohvalila snimcima iz Porto Montenegro, mondenskog letovališta u Tivtu. Poseban akcenat stavila je na snimanje jahti, a objavila je i svoju fotografiju, u hidžabu. Međutim, za razliku od mnogih prethodnih objava, ovog puta jedva da se nazire torbica na njenom ramenu. Pa ni ne može da se vidi koji je brend u pitanju. A sve to posle pisanja Kurira o tome kako "šeta" isključivo aksesoar i krpice najpoznatijih svetskih brendova. Posle našeg teksta obrisala je sve fotografije na kojima se vide njene "šanel", "dior", "prada" i ostale torbice.

Ali, baš malopre objavila je fotografiju iz šetnje Porto Montenegrom na kojoj se baš vidi da prolazi pored "dior" radnje.

Belkisa ispod palme na obali Jadranskog morafoto: privatna arhiva
Belkisa Dior ne promašujefoto: privatna arhiva

Kurir.rs