Foto: @starsport

šok scena

ISPLIVAO NOVI SNIMAK SKANDALOZNOG INCIDENTA NA DERBIJU: Lesor potpuno izgubio razum, hteo da se bije sa navijačima! ŠOK SCENA

Zaleteo se na navijače kao razjareni bik

Košarka
> 08:57h

Drugi meč finalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana ostao je u senci incidenta koji se dogodio na terenu po završetku susreta.

U izuzetno dramatičnom meču košarkaši Zvezde savladali su Partizan rezultatom 85:81 i tako došli do prednosti od 2:0 u finalnoj seriji ABA lige.

Nekadašnjem košarkašu Zvezde Matijasu Lesoru teško je pao poraz crno-belih, pa je po završetku utakmice "eksplodirao".

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se vidi da je jedan od članova stručnog štaba Partizana ušao u verbalni obračun sa publikom, iza klupe crno-belih. Kada je to video, Lesor se zaleteo ka tribini sa pristalicama Zvezde u nameri da se fizički obračuna sa njima. Potom je sramno reagovao i Amarikanac Kevin Panter koji se okrenu ka publici i pokazao srednji prsti.Kako bi sprečili tuču, košarkaši Crvene zvezde su stali između navijača i igrača Partizana, pa se situacije posle nešto više od dva minuta konačno smirila.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Uzavrele strasti u Pioniru

Atmosfera je bila burna tokom čitavog meča, a kulminiralo je nakon sirene koja označava kraj utakmice.

Navijači su zasipali raznim predmetima klupu crno-belih, na meti uvreda pored igrača i trenera Željka Obradovića sada se našao i sportski direktor Partizana Zoran Savić.

Međutim, ni ponašanje Parizanovih igrača nije bilo za primer. Panter je još pre početka meča srednjim prstom "pozdravio" publiku, dok je Lesor svojim gestom samo dodatno pogoršao situaciju svojim ponašanjem.

Kurir sport

Bonus video: