Foto: promo

KAKO IH NAUČITI MATEMATIKU? Ovoga se igrajte ako želite da naučite decu da RAČUNAJU!

Žena

Mališani najviše vole da uče kroz igru. Ovo je jedan od sjajnih način da ih zabavite i da im istovremeno pomognete da nauče matematiku na lak način. Pogledajte OVDE predlog za igru.

Jedna od najboljih i najkorisnijih igračaka koju možete da priuštite svom detetu po i više nego pristojnoj ceni jeste drvena edukativna kutija. Naime, to je kutija koja, kada se otvori, ima na sebi polja u koja se ubacuju brojevi i znakovi za računske operacije. Odakle vam brojevi i znakovi? Dobijaju se i oni u kutiji i to u različitim bojama kako bi deci bilo zabavnije. Na ovaj način će neuporedivo lakše i brže naučiti računicu nego da pišu na papiru.

foto: promo

Šta je čini još interesantnijom?

To što na tabli postoji i satić u obliku šarenog puža na kome se ručno okreću kazaljke – na taj način deca lakše uče da gledaju u sat.

To što tabla sa poljima za brojeve može da se okrene i postane crna tabla po kojoj može da se piše kredama (krede su takođe u pakovanju u raznim bojama).

To što se u kutiji dobijaju i šareni štapići uz pomoć kojih će deca lakše naučiti da broje i računaju.

Sve je tako veselo i šareno da mališanima olakša učenje i natera ih da ga zavole. Upravo zato je ova drvena kutija sjajan poklon za sve dečake i devojčice koji uče da računaju – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: promo

Promo tekst