Foto: Profimedia

pojavila se ''nevidljiva princeza''

NAVODNA PUTINOVA LJUBAVNICA PRVI PUT U JAVNOSTI OTKAD SU RUSIJI UVEDENE SANKCIJE Svi gledali samo u OVO! FOTO, VIDEO

Navodna ljubavnica Vladimira Putina i navodna majka njegova dva sina pojavila se u javnosti prvi put odkad su Zapadne vlade uvele sankcije Rusiji zbog invazije na Ukrajinu.

Planeta
> 15:48h

Nekadašnja zlatna olimpijka Alina Kabajeva (39) koja navodno ima porodicu sa oliderom Rusije nije komentarisala sankcije kao ni svoj privatni život.

Ona je viđena u jejdnom crnomorskom rizortu u Sočiju na trening kampu ritmičke gimnastike sa 28 dece, prenosi Dejli mejl.

Novinsko izdanje "Moskovski Komsomolets" je prokomentarisalo da je "prilično smršala“.

-Alina voli skup stil odevanja koje, budući da je na čelu Nacionalne medijske grupe, može sebi da priušti, navodi taj list.

- Alina je razgovarala sa decom u belim pantalonama, lila bluzi dugačkih rukava i kardiganu koji se lepo uklopio. Preplanula zvezda pokrila je oči modernim naočarima za sunce sa belim okvirima, dodaje list.

Ovo je prvi put da se ona pojavila u javnnosti od aprila.

Njeno ponovno pojavljivanje ove nedelje usledilo je ubrzo nakon što ju je jedan Telegram kanal označio kao 'nevidljivu princezu'.

Dok se Putin bori u ratu sa Ukrajinom, ona je mladim gimnastičarkama u Sočiju rekla: ''Želim da apelujem na sve da ne odustaju – dostignite svoje ciljeve, nemojte klonuti duhom''.

Iako je ona vodeća sportistkinja i slavna ličnost u Rusiji, i na čelu čvrsto prokremljovske medijske imperije, njen status kao Putinove partnerke je nedostupan medijima.

Kurir.rs