Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

tuga

PONOSNA SAM DO NEBA, ZNAM DA BI I TATA BIO! Emotivna objava Nikoline Pišek, pozirala sa ćerkom u CRNINI, trudi se da sakrije BOL

Stars

Voditeljka Nikolina Pišek 8. maja ove godine izgubila je supruga Vidoja Risovića, sa kojim je 2014. godine dobila ćerku Unu Sofiju.

Srpski istoričar umetnosti iznenada je preminuo u 44. godini u Beogradu. Nakon njegove sahrane pojavila se informacija da se Nikolina sa ćerkom slei iz Hrvatske, međutim, voditeljka se tim povodom nije oglašavala.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je sada na svom Instagramu podelila niz fotografija svoje mezimice na koju je veoma ponosna. Njih dve su pozirale zagrljene i nasmejane, a svi su primetili da Nikolina i dalje nosi crninu zbog smrti muža i da osmehom krije bol i tugu.

foto: Printskrin/Instagram

"Moja mala ljubav je otplesala svoju prvu baletnu predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam...", napisala je Pišek.

foto: Printskrin/Instagram

Inače, dan nakon Vidojeve smrti ona je kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - poručila je.

foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu. Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu.

foto: Nenad Kostić, Nebojša Mandić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: