Foto: EPA/Zipi

HAOS

GROBARI TOTALNO POLUDELI KADA JE HEZONJA POMENUO PARTIZAN: Hrvatski košarkaš dobio BRDO PORUKA, svi bi da ga vide u crno-belom

Hrvatski košarkaš je velika želja navijača Partizana, sada se oglasio upravo o crno-belima

Košarka
> 15:14h

Prethodnih dana na društvenim mrežama su česti komentari pristalica crno-belih koji bi želeli da vide Marija Hezonju u sastavu za sledeću sezonu.

Hrvat je najveća želja navijača uz Jana Veselog kojem je istekao ugovor sa Fenerbahčeom, a to može da se zaključi i po reakcijama na objavu samog košarkaša.

Hezonja je na društvenoj mreži Tviter komentarisao odluku Evrolige da u sledećoj sezoni to takmičenje zaigraju Partizan i Valensija i time je potpuno oduševio sve Grobare.

- Ništa novo za njih, obe ekipe bi trebalo da su stalni evroligaški timovi. Sjajan potez!

U kratkom roku je dobio veliki broj komentara, pre svega navijača Partizana.

"Samo dođi Mario ljubi te brat", "a da dođeš malo, na 2-3 sezone, pa da slavimo zajedno, a?", "Vreme je Mario", "apsolutno nikada ovo ne radim, ali realno je da bi u Beogradu bio legenda, makar među nama, crno-belima", "Mario brate naš, čekamo te", "ložiš nas, ložiš nas, ako brate... ako frobarija slavi ulazak u Evroligu nedelju dana, dolazak Hezonje slavićemo bar mesec dana!" - samo su neki od komentara navijača crno-belih.

Primeti se i po neki navijač Panatinaikosa koji su kao i "kolege iz Beograda" u misiji da nagovore košarkaša da naredne sezone igra za njihov tim.

foto: Starsport

Hezonja je u tek završenoj sezoni član Uniksa, za koji je beležio 14,2 poena, 6,1 skokova, 1,8 asistencija i 1,2 ukradene lopte po utakmici u Evroligi.

Hezonja se u Evropu vratio nakon pet godina u NBA ligi gde je bio član Orlanda, Njujorka i Portlanda. Karijeru je počeo u Barseloni, a po povratku iz Amerike, nosio je dres Panatinaikosa, pre nego što je prešao u Uniks prošlog leta.

Svakako bi predstavljao veliko pojačanje za ekipu koju vodi Željko Obradović, ali nema dileme da za njega postoji interesovanje iz cele Evrope.

Kurir sport