Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

SEĆATE LI SE ČUVENE RUŽNE BETI? Popularna glumica danas ima 48 godina i izgleda kao BOGINJA: Sušta je suprotnost svojoj JUNAKINJI!

Pop kultura
> 09:58h

Gotovo da nema osobe koja nije odgledala barem jednu epizodu popularne latinoameričke telenovele koja nosi naziv "Ružna Beti". Ova telenovela privlačila je veliku pažnju kako zbog velikog broja zapleta, tako i zbog samog izgleda glavne junakinje Beti.

Glavna glumica originalne verzije bila je Ana Marija Orosko. Ona je rođena 4. jula 1973. godine u Bogoti i bavi se kako filmskom, televizijskom, tako i pozorišnom glumom. Njeno prvo televizijsko pojavljivanje bilo je još dok je bila dete i to sa svojim ocem, glumcem Luisom Fernandom Oroskom, od koga je očigledno i nasledila talenat, ali njena karijera započela je deset godina kasnije u seriji "Pequeños Gigantes" (1983). Ipak, najpoznatija je po ulogama u telenovelama, a upravo ju je uloga Beti i proslavila.

Beti ne ume da se obuče lepo, nosi protezu i ogromne naočare za vid, ima bubuljice i višak kilograma, sa druge strane Ana Marija je njena sušte suprotnost, ako je suditi prema njenom instagram profilu.

Ona se trudi da svoju liniju i kožu održava tako da na njima nema ni jedne jedine mane.

Modne kombinacije su joj svakako jača strana, a čini se i da se uvek oblači savršeno za svaku priliku.

(Kurir.rs)

Bonus video: