Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

ovo ih je odalo

RASTA SMUVAO 12 GODINA MLAĐU! Uživaju na letovanju zajedno, evo ko je devojka koja je osvojila reperovo SRCE! (FOTO)

Stefan Đurić vešto je krio novu devojku, tiktokerku i glumicu, s kojom je započeo odnos dok je bio u kućnom pritvoru, a trenutno borave zajedno u Hrvatskoj na moru

Stars
> 17:01h

Nakon razvoda od Ane Nikolić, Stefan Đurić Rasta vešto je uspevao od javnosti da sakrije svoj ljubavni život, sve do sada.

foto: Instagram Printscreen

Naime, popularni reper već mesecima je u vezi sa 12 godina mlađom tiktokerkom i glumicom Marijom Balaban, koju na ovoj društvenoj mreži prati čak 82.000 ljudi. Njih dvoje trenutno se nalaze na moru u Hrvatskoj, a da su zajedno otišli, odao ih je Instagram.

foto: Instagram Printscreen

Kako saznajemo, Marija i Rasta vezu su započeli još dok je on bio u kućnom pritvoru, kad ga je posećivala. Njihovo poznanstvo preraslo je u ozbiljnu vezu i njih dvoje su i dalje zajedno.

foto: Instagram Printscreen

- Rasta nije od onih koji se hvali dešavanjima iz privatnog života, pa je tako i sada samo najbližim prijateljima rekao da je u vezi. Marija je pre dve nedelje napunila 21 godinu, on će u novembru proslaviti 33. rođendan - ispričao je naš sagovornik i otkrio da je čudno što do sada niko nije "provalio" da su zajedno, jer reper svojoj devojci često komentariše fotografije.

foto: Instagram Printscreen

- Oni su sada u Hrvatskoj na moru, otišli su na odmor da bi proveli što više vremena zajedno jer je Rasta dosta angažovan oko nastupa tokom leta. Zaista se odlično slažu, velika razlika u godinama im ne predstavlja problem. Rasta podržava Mariju u svemu što radi, a i ona je uz njega - rekao nam je izvor.

foto: Instagram Printscreen

Inače, Rasta je juče objavio Instagram stori s terase apartmana na primorju. U prvom planu su njegova stopala, ali i ženska s nalakiranim noktima plave boje. Marija je takođe objavila snimak svojih ruku i nogu, a lak ih je odao, kao i ograda terase.

foto: Instagram Printscreen

Pozvali smo Rastu za komentar, ali su nam iz njegove PR službe poručili da na ovu temu neće davati izjave.

foto: Kurir

Kurir.rs/Ana Denda

Bonus video: