Foto: Printscreen

haos

SRBIJA U ŠOKU ZBOG VENČANJA IZ KOMŠILUKA! Mladoženji dali poslužavnik, na njemu beli PRAŠAK, snimak izazvao LOM na mrežama! VIDEO

Zanimljivosti
> 19:22h

TikTok je društvena mreža na kojoj se veoma lako može postati poznat, ali ponekad to budu i potpuno pogrešni razlozi. Neki ljudi promovišu svoj posao, drugi jure pevačku ili glumačku karijeru, a razlozi za pravljenje tzv. kontenta su razni.

Ovog puta je jedan video ustalasao duhove u Srbiji i to zbog videa sa venčanja. Naime, svadbeni fotograf i snimatelj, ili kako bi ga mladi nazvali videografer, je objavio zanimljiv snimak mladenaca i kako je teklo veselje. Sve se odigralo u Hrvatskoj, što se može videti po katedrali i katoličkom svešteniku koji je obavio obred, ali i tablicama na automobilima.

Svi su se veselili, igrali, ali kada su došli da se pozdrave, odnosno u svatove, u prvom planu je bio poslužavnik i praškasta materija na njemu, a kada se mladoženja i verovatno kum, nagli i povkli crtu, mnogi su pomislili na narkotike.

FOTO: Printscreen/TikTok
FOTO: Printscreen/TikTok
FOTO: Printscreen/TikTok
FOTO: Printscreen/TikTok

Naravno, društvene mreže su se usijale posle ovog snimka, a brojni korisnici pitali da je to moguće i šta se dešava.

Autor videa je objasnio kasnije da je u pitanju prašak za pecivo i da mu je krivo što je sve tako protumačeno.

foto: Printscreen/TikTok

Autor je naveo da je veselje bilo divno, da su mladenci i gosti bili super, ali da su možda preterali sa praškom za pecivo i neslanom šalom jer su svi odmah pomislili da nedozvoljene supstance.

(Kurir.rs)

Bonus video: