Foto: Printscreen

ineo intimu

KEMIŠ ŠOKIRAO SVE! Harmonikaš otkrio koliko mu je trajao NAJDUŽI INTIMNI ODNOS, Zorica ga odmah poklopila: To nije bilo sa mnom!

Stars

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš govorili su o svojoj najvećoj intimi, a harmonikaš je u jednom trenutku šokirao i svoju suprugu priznanjem o tome koliko mu je trajao najduži s*ksualni odnos.

foto: Printscreen

Ognjen Amidžić je bez ustezanja pitao Zoricu i Kemiša koliko im je trajao intimni odnos, a Arađelović je imao spreman odgovor:

- 4 sata i 25 minuta. Eh, mladost... Znam, bio je noćni program RTB... Znam kad se završilo, da je voditelj rekao:"Dobro jutro, Beograde" - prisetio se Kemiš što je nasmejalo sve u studiju, a Zorica Brunclik je izgledala iznenađeno i odmah je dobacila:

foto: Printscreen

- Samo da znate, sa mnom to nije bilo! - kazala je Zorica i sve nasmejala.

Zorica je, takođe, govorila o svom i Kemišovom odnosu, a anegdotu koja se ticala njihove nedavne svađe rado je podelila sa gledaocima Pinka.

- Skoro je bila situacija, nešto sam ga iznervirala, mnogo sam ga iznervirala. Uvek sam ja ta koja se duri, a on mi kaže:"Hej, ja sam sad ljut, ja odlazim", uzima ključeve i ode. Nije prošao minut, vraća se sa fiksnim telefonom, pošto nema mobilni:"Evo ti telefon, ako ti treba nešto, da ti kupim" - nasmejala je Zorica sve u studiju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

Zorica Brunclik