Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

IZGLEDA FANTASTIČNO

JELISAVETA ORAŠANIN U TANGA KUPAĆEM KAO NINDŽA RATNICA: Zbog njenog izvajanog tela svima padaju vilice, a kad vidite šta RADI...

Pop kultura

Glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najstilizovanijih žena na našim prostorima. Ona ne samo da ume da osmisli savršen stajling za svakui priliku, već i tačno zna kako dobro izgleda, te joj smeli odevni komadi nisu strani.

Ni ovaj put to nije bilo ništa drugačije. Naime, pojavio se video u kome popularna glumica skače preko poligona koji se nalazio na vodi u stilu nindža ratnika, koje je obožavala cela Srbija, a na sebi nosi samo tanga kupaći.

Jelisaveta je vešto prelazila prepreke, a za sve vreme trajanja snimka može da se vidi kako se glumica smeje i skakuće, kao malo dete. Ona je osim svoje vesele prirode pokazala i svoje savršeno izvajano telo, duge noge i uzak struk, a pomenuti tanga kupaći samo je doprineo da se dodatno istakne njena lepota.

S obzirom da Jelisaveta ima dvoje male dece, čini se da je glumica uz njih potpuno podetinjila, što joj je sigurno i trebalo da se malo odmori od svakodnevnih briga koje imaju odrasle osobe. Sve u svemu, izgleda da njoj odmor zaista jako prija.

(Kurir.rs)

Bonus video: