Karavan serijala Kurir televizije obilazi Srbiju

“MAJKE I SNAJKE KARAVAN“ ODUŠEVIO LESKOVČANE Danas od 17 spektakl u Vranju!

Ve­li­ki broj gra­đa­na na Tr­gu kra­lja Mi­la­na do­če­kao na­šu eki­pu i vo­di­te­lja Ra­do­mi­ra Ra­šu Vla­či­ća, ko­ji je spre­mao le­sko­va­č­ke plje­ska­vi­ce i ćevape

Stars
> 12:27h

Karavan najpopularnijeg kulinarskog šou-programa „Majke i snajke“ na Kurir televiziji oduševio je Leskovčane na platou ispred Kulturnog centra, a pre svega harizmatični voditelj Radomir Raša Vlačić, koji je u gradu roštilja pripremao upravo leskovačke pljeskavice i ćevape.

Još pre 17 sati na Bulevaru oslobođenja počeli su da se okupljaju Leskovčani i u neposrednom razgovoru s Rašom razmenjuju kulinarske savete i umeća, a dobro raspoloženje je samo u jednom trenutku pokvarila kiša.

- Da li je kiša kriva ili to što se majke i snajke u Leskovcu baš i ne slažu, pa najmanje ima mladih Leskovčanki sa svekrvama na karavanu, pokazaće se na kraju - komentariše kroz šalu za Kurir Slađana Marković, kamermanka lokalne Televizije Leskovac, inače veliki fan ovog kulinarskog šou-programa.

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić

Dodaje, planirala je da svoju svekrvu dovede i upozna s Rašom, ali ju je u tome sprečilo nevreme.

Većini okupljenih Leskovčana je susret s Rašom izmamio osmehe, a najmlađima su podeljeni baloni.

Na karavanskom štandu je bilo vrlo zanimljivo. Pojedine gledateljke su odgovarale na pitanja o detaljima iz „Majki i snajki“, a nagrade su bile Rašin kuvar i CD popularne pevačice i voditeljke emisije Seke Aleksić.

Posebnu zanimljivost je karavanu dala pobednica poslednje sezone Snežana Košanin, koja je pred publikom u kuhinji, nalik limenci, zajedno s Rašom pripremala roštilj.

„Majke i snajke“ karavan se danas nastavlja u Vranju.

Kurir.rs