Foto: Profimedia

da li će zaživeti kod nas

KEŠ, KOLICA I KIČERICA! Ronaldo i Georgina prave novi trend? On izepiliran po grudima i nauljen, ona sa OGROMNIM dekolteom! (FOTO)

Pop kultura

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo letuje ovog juna na Ibici u Španiji sa svojom partnerkom Georginom Rodrigez. Poznati par izgleda da promoviše novi modni trend.

foto: Instagram/Georginagio

Njen naglašen dekolte, njegove izdepilirani torzo i masivne koje su ih spojile i na onom modnom polju. Poznato je da fudaler i njegova verenica (a po nekim izvorima i supruga) posvećuju veliku pažnju svom stilu, što u njihovom slučaju znači da daju mnogo novca na odevanje i modne detalje.

foto: Profimedia

Njih dvoje jednostavno vole da budu upadljivi, a kada se tome doda njegova slava i njena popularnost, onda je sasvim jasno zašto svako njihovo pojavljivanje u javnosti bude izuzetno ispraćeno prenosi Blic Žena.

Nego, da damo još malo prostora ovim ogrlicama. Georgina je ponela više komada masivnog nakita, dok je centralni modni detalj na Ronaldu ogrlica.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Mogo bi se reći da podržavaju nepisano pravilo da bi parovi trebalo da budu i odno usklađeni. Ima na javnoj sceni još primera kojima se to dopada ali i onih koji tome uporno kontriraju.

Georgina i Ronaldo su pritom i oboje obukli odeću jarkih boja koja ih je izdvojila iz mase.

foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video: