Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

INSTRUKTOR VOŽNJE JOJ PONUDIO DA SE MALO ZABAVE! Devojka šokirana porukama OŽENJENOG čoveka: Mačkice, sve možemo na brzinu!

Auto

Učenje vožnje može biti veoma stresno, ali može biti još gore ako vaš instruktor vožnje ne stvori prijatno okruženje za vas. Jedna žena tvrdi da je bila u neprijatnom situaciji nakon što joj je instruktor vožnje slao neprikladne poruke, ajoš je i oženjen, prenosi Miror.

Rejčel Mekinli tvrdi da je primila više poruka, a čak je i podelila neke u svom TikTok videu.

- Pročitajte šta mi piše instruktor vožnje - stoji u opisu snimka. Jedna poruka pokazuje kako je 19-godišnjakinju nazvao 'mačkicom', dok joj u drugoj govori da želi da se malo 'zabave'.

Napomenuo je i da sve mogu da urade "na brzinu" nakon što je zatražila dodatni sat vožnje. Druge poruke pokazuju da je traži od nje večernje 'druženje', sugeriše joj da mu kupi nešto za rođendan i kaže da mu duguje piće. Nakon što nije odgovorila na poruku, ponovo je nazvao i pitao da li je nešto pogrešio.

- Osećam se kao idiot jer sam ti pisao te poruke - napisao je u drugoj poruci i tvrdio da se samo šalio.

Rejčel tvrdi da je poslednju poruku poslao nakon što je shvatio da ga je odbila. Ona je dodala da ga nije podstajka, ali i da uopšte nije odgovarala na takve poruke.

Mnogi su bili zgroženi ovim porukama i preneli su svoja iskustva. "Iskreno, fascinira me koliko instruktora vožnje zapravo ovo radi...moj je bio isti" jedan je od brojnih komentara ispod njenog videa.

(Kurir.rs)

Bonus video: