Foto: Printscreen

I to je radio?!

OTAC BRITNI SPIRS MORA NA SUD: Optužen za GNUSNI ČIN! Špijunirao sopstvenu ćerku u SPAVAĆOJ SOBI?! Evo gde je postavio uređaj!

Pop kultura

Otac Britni Spirs negirao je tvrdnje da je stavio uređaje za snimanje u njenu spavaću sobu. Uređaj je navodno bio zalepljen lepljivom trakom iza nameštaja u pevačicinoj spavaćoj sobi kako ne bi bio primećen.

foto: Profimedia, EPA

Prislušni uređaj je bio opremljen dodatnom baterijom koja je omogućavala duže snimnje - svaki trenutak koji je Britni provodila u sobi bio je pokriven.

Džejmi Spirs kaže da su lažne optužbe da je špijunirao svoju rođenu ćerku koristeći tajne uređaje za snimanje skrivene u njenoj spavaćoj sobi dok je bio odgovoran za nju.

Njega je za „nesavesno kršenje privatnosti i građanskih sloboda“ pop zvezde optužila bivša agentica FBI Šerin Ebadi. Sada je, u pisanoj izjavi, otac Britni Spirs porekao da je „sproveo ili odobrio“ nezakonito snimanje svoje ćerke.

foto: Profimedia

„Obavešten sam o navodima Britninog advokata da je uređaj za prisluškivanje ili 'buba' postavljen u njenu spavaću ssobu kao nadzor tokom perioda starateljstva koje sam vršio nad ćerkom.

Ova tvrdnja je lažna. Nikada nisam vršio niti dozvolio bilo kakav nadzor nad Britninom spavaćom sobom u bilo koje vreme, uključujući i period starateljstva.“

Pevačica je u novembru prošle godine oslobođena starateljstva koje je omogućavalo njenom ocu da kontroliše njen život i finansije skoro 14 godina.

foto: Printscreen/Instagram

Od tada ona ne razgovara sa ocem, nije ga pozvala ni na venčanje sa 28-godišnjim fitnes trenerom Semom Ašgarijem u svom domu u Los Anđelesu prošlog meseca, a sada će i na sud.

Kurir.rs/Belfast Telegraph

Bonus video: