Foto: Printscreen/Twitter

HIT!

ĐOKOVIĆ DOBIO NOVOG TRENERA, IVANIŠEVIĆ POMOĆNIKA: Stefan je glavna faca na Vimbldonu! Stao je uz Gorana i pomagao tati VIDEO

Otkako su Đokovići stigli u London, mali Stefan ne prestaje da oduševljava ljubitelje tenisa.

Tenis
> 15:51h

Sudeći po rečima Novaka, ali i fotografijama i video snimcima koje smo do sada mogli da vidimo, njegov i Jelenin sin se ne odvaja od teniskih terena.

I šta god da uradi o tome se priča do njegovog ponovnog pojavljivanja pred kamerom sa tatom ili bez njega.

Ovog puta je Stefan sa Novakom bio na treningu dan nakon pobede protiv Tima van Rijthovena i dan pred meč protiv Janika Sinera.

Stefan je stajao pored Gorana Ivaniševića dok je Đoković vežbao volej udarce, a onda je postao i pomoćnik legendarnog Hrvata koji je od 2019. godine u Đokovićevom trenerskom timu.

Sedmogodišnjak je dodavao loptice Novaku kada je red došao na servis, a kadrovi sa treninga postali su hit na društvenim mrežama.

Stefan je gledao tatine poteze i strpljivo čekao svoje vreme da asistira, a dočekao je i vreme za zabavu, a u tim trenucima su nastale fotografije koje su se našle na zvaničnom nalogu turnira na Instagramu.

Prethodnih dana smo mogli da vidimo kako Stefan igra tenis.

Korisnici društvenih mreža masovno su delili fotografije koje pokazuju sličnost između tate i sina u trenutku kada udaraju forhend, a tokom jednog treninga branilac titule na Vimbldonu razmenjivao je udarce sa naslednikom koji je čak i osvojio jedan poen sjajnim lobom.

Kurir sport