Foto: ATA Images

CECA DOBILA PONUDU OD AMERIKANACA DA NAPIŠE KNJIGU! Pevačica otkrila da li će pristati, pa se prisetila svojih POČETAKA!

Stars

Pevačica Ceca Ražnatović otkrila je da je interesantna piscima, scenaristima i rediteljima, koji bi rado ekranizovali njenu životnu priču.

Naime, pošto Lukas već radi na autobiografskoj seriji "Kafana na Balkanu", Ceca je za Srpski telegraf prokomentarisala da je sličnih ponuda imala i ona i to na svetskom tržištu, ali je istakla da ona još nije zainteresovana za takve stvari.

- Još sam mlada za film i seriju. Imala sam raznorazne ponude. Dobila sam od Amerikanaca čak ponudu i za knjigu o mom životu, ali zasad ne vidim sebe u tome - otkrila je pevačica.

foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Kurir

Ona se zatim osvrnula na početke i priznala da je u jednom periodu morala da se žrtvuje da bi postigla uspeh, zahvaljujući kojem danas uživa:

- Ja sam iz pelena počela da pevam. Celo detinjstvo i mladost sam žrtvovala. Imala sam cilj i ne možete sve dobiti u životu, ne može žurka, druženje i karijera. Morala sam da biram i nečeg da se odreknem. Nije ni zabavno ići svaki dan na žurke. Drugo, morate da zadržite tu mističnost, kao javna ličnost, jer ste publici tako zanimljiviji.

Uprkos "teroru mladosti i lepote", jedna od naših najvećih zvezda tvrdi da ne podleže takozvanom ejdžizmu i ponosno nosi 49 godina, te da često s pratiocima na društvenim mrežama deli slike na kojima je bez šminke jer nema razloga da se stidi prirodnog izgleda.

- I ovako sam često bez šminke i sviđa mi se što sam takva. Ne stidim se svog lica i tela, kada me profesionalni fotografi slikaju, ne izdužuju mi noge u fotošopu, ne prave mi lice kao da imam 18 godina jer imam 49. Kačim na Instagram slike koje ja slikam telefonom. Mene publika gleda svake subote uživo i znaju kako izgledam, nemam komplekse. Kako se osećam tako i emitujem. Negujem se, vodim računa o fizičkom izgledu jer je meni stalo do onoga što vidim u ogledalu. Sve žene koje su u svetu poznate vode računa o izgledu, pa Džej Lo ima 53 i izgleda fenomenalno - istakla je Ražnatovićka i priznala da joj najviše prija kada ima vremena da se izležava kod kuće:

- Celog života putujem, mnogo sam po hotelima i avionima i za mene je raj da, kada dođem kući, obučem pidžamu i uživam. San je bitan i, naravno, što manje stresa! Svi smo pod stresom, počevši od tinejdžera.

foto: ATA Images

Kurir.rs/Srpski telegraf

Bonus video: