Foto: Kurir

Zvezdaš i Partizanovac potpisali ekskluzivni ugovor

DEJAN STANKOVIĆ KUPUJE LUKSUZNU NEKRETNINU OD NIKOLE PEKOVIĆA

Društvo

Dejan Stanković, proslavljeni srpski fudbaler odlučio je da kupi luksuzni stan na Zlatiboru, i to u ekskluzivnom kompleksu u samom srcu ove planine. "Druga kuća" trenera Crvene Zvezde, biće stan u novom kompleksu Balkan Square, koji u strogom centru gradi investitorska kompanija bivšeg košarkaša Partizana Nikole Pekovića.

Po želji Dejana Stankovića, projektovan je jedinstveni stan koji će zadovoljiti visoke standarde kvaliteta i komfora, a akcenat je stavljen na izbor prirodnih materijala. Pogled iz stana dopire do zelenih površina Zlatibora i nema sumnje da će ovo postati omiljeno mesto za odmor i relaksaciju Dekija Stankovića. Na poslednjem spratu zgrade u kojoj će biti njegov stan, nalazi se i prvoklasni WELLNESS&SPA centar koji u ponudi ima prostrani bazen čiji se krov otvara u letnjim mesecima, zatim slanu sobu, saunu, tursko kupatilo, ali i teretanu koja je opremljena po svetskim standardima.

- Kompleks je projektovan za one sa istančanim ukusom te je u okviru njega predviđena i šoping zona sa poznatim brendovima, radnjama uslužne delatnosti, mnogobrojnim barovima i restoranima. Pristup garaži imaće samo rezidenti i njihovi gosti, a boravak u Balkan Square-u koncipiran je s akcentom na očuvanju privatnosti i bezbednosti njenih stanara - od dvadesetčetvoročasovnog video nadzora, kartičnog pristupa, preko recepcije i profesionalnog održavanja - poručuju iz investitorske kuće Balkan GS Chance, koja stoji iza ovog atraktivnog kompleksa na Zlatiboru.

Plato ispred kompleksa biće oplemenjen zelenim površinama i fontanama, a tokom zime klizalištem.

foto: Kurir

- Ovo je sigurno razlog više zbog kojeg će Dejan Stanković češće posećivati Zlatibor, na kojem sada već tradicionalno organizuje dečiji fudbalski kamp tokom letnjih meseci - kažu iz kompanije Nikole Pekovića, ne skrivajući zadovoljstvo što je baš Balkan Square izbor jednog od najboljih srpskih sportista svih vremena i poručuju da osim što će zahvaljujući novom kompleksu mnoge istaknute ličnosti iz svih sfera društvenog života postati stanovnici Zlatibora, ovo luksuzno zdanje doprineće raskošnijem izgledu samog centra ove popularne planine.