Foto: Ana Paunković

specijalni sud

KURIR SAZNAJE: Belivuk i Miljković se kratko izjasnili da nisu krivi JEDAN OD OPTUŽENIH PRIZNAO JEZIVE ZLOČINE KLANA

Crna Hronika
> 16:38h

Veljko Belivuk i Marko Miljković na današnjem pripremnom ročištu u Specijalnom sudu, prema saznanjima Kurira, kratko su se izjasnili da nisu krivi ni po jednoj tački optužnice.

Srđan Lalić je jedini od optuženih izjavio da je kriv i dodao da će se u nastavku suđenja detaljno izjasniti.

Čim je optuženi IT stručnjak izjavio da je kriv i da će da govori pred sudom, straža ga je iz dela sudnice u kome sede optuženi izvela u sudnicu i fizički odvojila od ostalih optuženih članova klana.

Srđan Lalić je inače javnosti poznat sa jezive fotografije na kojoj nasmejan drži za glavu jednu od žrtvava klana malo pre ubistva.

foto: screenshot

Inače, kako saznajemo, u sudnici je došlo do manjeg incidenta među advokatima Veljka Belivuka - Nikole Ristovića i novog advokata Vladimira Petrovića.

- Ristović, koji je od početka u procesu, ustao je da govori, ali mu se Petrović grubim tonom obratio da sedne i da on hoće da govori prvi - otkriva izvor Kurira šta se dešavalo u sudnici.

FOTO: Ana Paunković
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Ana Paunković
FOTO: Ana Paunković

Na današnjem pripremnom ročištu u Specijalnom sudu, podsetimo, optuženi članovi klana Belivuk - Miljković trebalo je da se izjasne o krivici i da iznesu odbranu. Pripadnici klana se terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Na optuženičkoj klupi u Specijalnom sudu u Beogradu nije se pojavio optuženi Željko Kodžić koji je prema saznanjima Kurira sklopio dogovor o priznanju krivice za manju kaznu.

(Kurir.rs)