Foto: Printskrin/Instagram

HAOS

NAPUSTIO DVOJE DECE ZBOG UKRAJINSKE IZBEGLICE, SAD MU DELIMIČNO SLEPA NA GRBAČI: Ostavio posao kako bi bio njen NEGOVATELJ! (FOTO)

Žena
> 18:21h

Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim početkom maja, ali samo 10 dana kasnije njihov naizgled srećan brak se raspao kada je on pobegao sa izbeglicom.

foto: Printskrin/Instagram

Porodica je prihvatila Sofiju jer su želeli da "urade pravu stvar" i ponude smeštaj izbeglici iz Ukrajine. Sofija je bila prva osoba koja je sa njima stupila u kontakt.

foto: Printskrin/Instagram

Toni je rekao da su se on i Sofija brzo povezali, kao i da se ona dopala njegovim čerkama ali ne i parnerki sa kojom je 10 godina u vezi. Ubrzo je odlučio da ostavi svoju dugogodišnju partnerku nakon što se zaljubio u 22-godišnju ukrajinsku izbeglicu koja je došla da živi sa njima.

Nakon što su se iselili iz kuće, prvo su živeli kod njegovih roditelja, a onda su kasnije iznajmili svoj stan.

Sofija je pretrpela infekciju oka u Nemačkoj na putu za Veliku Britaniju i sada se suočava sa šestomesečnim oporavkom od operacije.

foto: Printskrin/Instagram

Garnet je takođe otkrio da je odustao od smenskog rada na poslu kako bi postao Sofijin negovatelj jer je ona delimično oslepela nakon operacije oka, a takođe je dodao da ga je njen dolazak podstakao da prekine vezu sa Lornom koja je odavno bila "na klimavim nogama".

foto: Printskrin/Instagram

- Žao mi je zbog svega kroz šta prolazi Lorna, ovo nije bilo planirano, nismo želeli nikoga da povredimo - rekao je Toni, a prenosi Telegraf.

Kurir.rs

Bonus video: