Foto: Starsport/Srđan Stevanović

Bomba!

ZVEZDA BLIZU TRANSFERA KOJI ĆE OBELEŽITI LETO: Vraća se fudbaler koji je DOMINIRAO na Marakani! Navijači pamte NEVEROVATNE BROJKE!

Fudbalski klub Crvena zvezda blizu je bombastičnog transfera pred početak nove sezone.

Fudbal

Prema informacijama koje su "Sport klubu" potvrdili izvori, u Ljutice Bogdana su blizu završetka posla sa Aleksandrom Pešićem (30).

Centarfor je na Marakani igrao u sezoni 2017/18 kada je klub osvojio šampionsku titulu i igrao 1/16 finala Lige Evrope.

Pešić je i te kako doprineo uspehu te sezone pošto je na 35 utakmica Super lige postigao 25 golova i upisao čak 17 asistencija. U Kupu Srbije je na tri meča postigao tri gola uz četiri asistencije, a bio je strelac i gola protiv Krasnodara u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Odlične partije donele su mu bogat ugovor u Al Itihadu iz Saudijske Arabije, a Zvezdi oko 4.000.000 evra. Igrao je još i za Seul i Makabi Tel Aviv, a prethodnu sezonu je proveo u turskom Karagumruku za koji je postigao 14 golova.

"Sport klub" je naveo i da je sam fudbaler i više nego zainteresovan za povratak što bi trebalo da znači da je preostalo da se dogovore detalji sa njim, ali i sa turskim superligašom.

Pešić ima još godinu dana ugovora sa Karagumrukom, pa će iz Beograda morati da se potrude da ispune želje i zahteve za obeštećenje.

Crvena zvezda je i u prethodnim prelaznim rokovima želela da vrati centarfora, ali nikada nije bila blizu kao sada.

Kurir sport