Foto: Kkcrvenazvezda.rs, Starsport©, Profimedia

ozbiljna pojačanja

SRBIN I AMERIKANAC PRED VRATIMA CRVENE ZVEZDE: Kališ je počeo da se puni, stižu još dva igrača posle NEMANJE NEDOVIĆA

Šampion ABA lige i prvak Srbije pregovara sa dvojicom vrhunskih atleta

Košarka

Crvena zvezda juče je vratila Nemanju Nedovića, a među navijačima provejava nada bi bi i Nikola Kalinić mogao da ostane na Kališu. Navodno i centar Miroslav Raduljica je u igri.

foto: Profimedia

Dok ne bude rešen status sa najboljim igračem blizu zaduženja crveno-belog dresa su reprezentativac Dalibor Ilić i Amerikanac Hasan Martin. Obojica su atlete, ono što Crvenoj zvezdi treba u novoj sezoni.

Krilni košarkaš Igokee Dalibor Ilić, rođen u Višegradu u Republici Srpskoj, od kraja ABA lige dovodi se u vezu sa šampionom regionalnog takmičenja i Srbije. Nije tajna da momak sa rasponom ruku većim od dva metra ima usmeni dogovor sa čelnicima Crvene zvezde. Izgleda je došao red da se sve stavi na papir.

foto: Profimedia

Pored domaćeg igrača, u Crvenoj zvezdi rade i na dovođenju stranaca. Amerikanac Hasan Martin je blizu dogovora sa šampionom, tako barem pišu grčki mediji. On je prethodne dve sezone proveo u Olimpijakosu, a pre toga bio je član Budućnosti iz Podgorice, tako da odlično poznaje prilike u ABA ligi.

Iz šampionskog tima Crvene zvezde otišli su Ostin Holins, Dejan Davidovac, Nejt Volters i Majk Cirbes, dok je Aron Vajt produžio saradnju na još jednu sezonu.

Kurir sport