Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

SAGA SE NASTAVLJA

DŽONI DEP ZADAO NOVI UDARAC BIVŠOJ: Ovaj glumčev potez će je totalno DOTUĆI! Potkačio ju je, ali ŠMEKERSKI!

Pop kultura

Glumac Džoni Dep donirao je 800 hiljada dolara dobrotvornim udruženjima za decu širom sveta, od kojih je jedna povezana s njegovom bivšom suprugom, Amber Herd.

Dep je dao novac fondaciji dečje bolnice u Pertu, dečjoj dobrotvornoj organizaciji "Great Ormond Street Hospital","Footprint Coalition" i dečjoj bolnici u Los Anđelesu, s kojom je povezana Amber. Veliki iznos prikupljen je prodajom NFT-ova (nezamenjivih tokena).

foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tokom šestonedeljnog suđenja za klevetu pokazalo se da glumica nije donirala svojih 7 miliona dolara od razvoda u dobrotvorne svrhe, rekavši da je za to kriva njena skupa bitka oko klevete s Džonijem.

Amber je još 2016. godine obećala da će podeliti nagodbu između dečje bolnice u Los Anđelesu i Američke unije za građanske slobode.

U sredu je Depova zajednica pod nazivom "Never Fear Truth" objavila da je dala značajnu donaciju za četiri dobrotvorne organizacije na svojoj stranici na Tviteru.

foto: Steve Helber / AFP / Profimedia

NFT-ovi se opisuju kao digitalna imovina koja predstavlja objekte iz stvarnog sveta kao što su umetnost, muzika, predmeti u igrama i videozapisi koji se kupuju i prodaju onlajn, često kriptovalutom. Grupa je prodajom uspela da prikupi gotovo 800 hiljada dolara ukupnih donacija.

Suđenje u kojem je Dep tužio svoju bivšu suprugu Amber za 50 miliona dolara zbog članka iz 2018. koji je napisala za Washington Post dobilo je veliki publicitet. U članku je tvrdila da je bila žrtva porodičnog zlostavljanja, za koje su njegovi advokati rekli da ga je lažno optužila da je zlostavljač.

(Kurir.rs)

Bonus video: